Camilla header
4:03 pm - 05/08/2013

BEAUTY WARDROBE: FALL UPDATE

2013-01-02 19.28.37 2013-01-02 19.22.55
Inför varje ny höstsäsong (då jag kommer tillbaka till jobbet efter semestern) går jag igenom vad jag behöver uppdatera med både i klädväg och modeväg, och fyller sedan på med det “nödvändiga”. Just nu kände jag mig otroligt sugen på mycket från Chanel, och fyllde bland annat på med nagellacket “Biege” som är den perfekta biega färgen, mascaran “Inimitable” i brunt som ger den där naturliga looken utan fibrer som är perfekt till vardags när man inte vill se för sminkad ut, samt kompaktpudret Vitalumiére Aqua, som Columbine rekommenderat. Jag fyllde även på med tre favoritprodukter, min parfym “For Her” från Narciso Rodriguez, det snabbtorkande överlacket “Seche Vite” som appliceras på blött nagellack och gör att det håller längre och torkar fortare. Det bästa jag testat hittills. Med hem kom också Åhléns egna “Shimmering lotion” som är ett grymt budgetalternativ om man vill ha lyster på brunbrända armbar och ben. Nu får hösten gärna komma.

Before returning to work after summer vacation, I always try to go through my wardrobe and my beauty wardrobe, to make sure I have everything I need. (Yes, I love to be organized ). Right now all I want to have is Chanel products, and came home with the perfect nude nail color “Biege”, the perfect everyday mascara “Inimitable” in brown to create the “no makeup” look as well as the creamy compact powder Vitalumiére Aqua, recommended by Columbine. I also bought three of my all-time favorite products – “my” perfume “For Her” by Narciso Rodriguez, the dry fast top coat “Seche Vite” and the shimmering body lotion from the Swedish department store Åhléns own brand, which provides a silky glow to bronzed legs and arms. So please give me some autumn, I love summer but when I go back to work all I want is crispy weather and fall colors.

Leave a comment

Maria- September 12, 2013 at 2:36 pm
Vart får man chanelpåse när man handlar deras makeup ? Mvh Maria
Patricia- September 6, 2013 at 7:36 am
Jag måste säga att jag gillade din blogg väldigt mycket en gång i tiden men numera kan den knappt klassificeras som en blogg. Jag förstår att du har ett liv och ett jobb, och förväntar mig verkligen inte att du ska uppdatera flera gånger om dagen eller ens varje dag men det känns ganska nochalant när det går upp till en månad mellan inläggen. Kanske dags att lägga ner?
LINSEY SIJMONS- September 5, 2013 at 12:03 am
Chanel is my favorite! WITH LOVE, LINSEY / POSE-BLOG.COM
Ingrid- August 21, 2013 at 4:43 pm
Den fina klänningen du hade på dig på intagarn i corall vart är den ifrån?:) Såå fin!! Ingrid
NEW POST: Madelene Billman - Rainbow
VIEW POSTS - VIEW PROFILE