Camilla header
12:56 pm - 06/09/2013

NEW IN: FALL COAT

DVF
Sedan jag senast bloggade (jag vet att det gått lång tid, ledsen för det!) har jag jobbat som en galning, men också varit tillbaka i New York. På Bergdorf Goodman sprang jag på den här fantastiska kappan, från DvF. Det är mitt bästa höstköp, har använt den varje dag sedan jag kom hem trots att det är för varmt. Det är ett bra tecken. DvF känns väldigt starka för tillfället, jag är till och med sugen på väskorna.

Since my last blog post I have been working like crazy (sorry for lack of posts!), and also been back to New York. At Begdorf Goodman (love that place), this little darling was waiting for me. It is from Diane von Furstenberg and has the perfect fit. DvF feels really interesting at the moment, even the new bags look amazing.

 

 

Leave a comment

ladybugdenmark.blogspot.dk- September 11, 2013 at 7:45 am
Love it!
Lovisa- September 7, 2013 at 12:09 pm
Fin!
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE