Camilla header
8:07 am - 13/09/2013

LET THERE BE LIGHT

2013-01-20 09.22.13 copy
Trodde ni att det var slut på tips vad ni bör köpa med er från New York? Absolut inte. När jag var på väg ut från Bergdorf Goodman, hög på shoppingrus och helt slut efter en lång jobbdag (desperat letandes efter närmaste damrum) blev jag haffad av en av supersäljarna nere på skönhetsavdelningen. Hon gav sig inte, utan skulle absolut visa hur a-m-a-z-i-n-g min eftermiddagsglansiga hud skulle bli av detta mirakelpuder från det amerikanska varumärket Hourglass. Efter att ha sett resultatet i spegeln var jag inte svårövertalad, det var bland det mest magiska jag testat. All glans och alla röda toner som borta, kvar var persikohy. Jag kan inte rekommendera det tillräckligt. Det är alltså transparent puder som bara ska matta ner och ge lyster, och perfekt som touch-up under dagen (eller natten..). Med hem fick jag också deras lip balm och puderborste, både grymma.

So, my list of things you should bring back from New York it’s not really at its end. When I was on my way out from Bergdorf Goodman, high on shopping rush and tired from a long work day (desperately looking for the ladies room) one of the super sales women at the beauty department caught me. After five minutes with her, I was amazed with the Hourglass products she tried on me. The lightening powder removed all afternoon shine and redness, and made my skin all peachy. Can not recommend this product enough.

Update: As so many of you have been asking; The shade I use is “Cool Translucent”.

Leave a comment

Carolina- September 26, 2013 at 12:21 pm
Hej Camilla, Jag arbetar på en PR-byrå i Stockholm som heter Springtime och är mån om att få komma i kontakt med dig gällande ett erbjudande. Hittar dessvärre ingen e-mailadress eller annan kontaktinformation till dig. Maila gärna mig på carolina.hagglund@springtime.nu så kan jag berätta mer om erbjudandet. Med vänlig hälsning Carolina
Stina- September 23, 2013 at 11:14 am
hej! Är också intresserad av att veta vad du har för nyans så man har något att utgå ifrån. Tack!
katarina- September 18, 2013 at 6:29 am
Hej! låter underbart, är det nyansen diffused light? eller nån annan? Tack:)
Nyfiken- September 13, 2013 at 4:41 pm
Det låter som en grym produkt, vad har du för nyans?
NEW POST: Hilda Sandström - WORK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE