Camilla header
3:29 pm - 03/11/2013

COLORADO SPRINGS

IMG_3373Det är ingen nyhet att de flesta kvinnor i modebranschen kör på korta, svarta naglar. Det har hängt med väldigt länge nu, och de nagellackstrender som kommer och går verkar inte påverka de som är mitt i det. Där fortsätter det vara svart som gäller. Själv tycker jag ofta att svart blir för hårt mot huden och inte gör händerna vackrare, vilket jag tycker är själva vitsen med nagellack. Istället satsar jag på mörka nyanser av Burgundy, som jag tycker är mer smickrande men fortfarande ger samma mörka känsla.

Mitt favoritlack just nu är från Uslu Airlines (börjar säljas i Sverige på NK i början av November) samarbete med Hotel Costes i Paris. Färhen heter “Colorado Springs” och är perfekt höstigt. Det bästa är dock att lacket är fantastiskt lätt att applicera och få snyggt, vilket är det viktigaste för mig när jag väljer nagellack.

We all know that black short nails has been the nail polish uniform for the fashion crowd for a long time, no matter what crazy nail trends appear at the fashion shows. Personally I don’t like to wear black on my nails, as I don’t find it flattering to my skin tone, and nail polish for me is all about creating more beautiful hands. Instead, I go for dark Burgundy shades, more flattering but the same dark, polished feeling.

My favorite one at the moment is the shade “Colorado Springs” from Uslu Airlines co-op with Hotel Costes in Paris. It’s the perfect color, but it’s also easy to apply which is the most important thing for me when choosing nail polish brands.

Leave a comment

amodeworld- December 28, 2013 at 7:01 pm
A nice alternative to black. xA http://amodeworld.blogspot.ca
malin- December 27, 2013 at 6:10 pm
nagellacken finns även på shelta.se där jag har köpt mina :)
anne- December 18, 2013 at 3:44 pm
Please blog more :(
Semra Dedic- December 10, 2013 at 10:30 pm
Hej Camilla! Har försökt hitta en mail-adress till dig, tyvärr utan framgång. Det gäller en inbjudan till ett event i Stella McCartney butiken. /Vänligen Semra
Lien- November 27, 2013 at 11:46 am
Beautiful color! X www.jussstfashion.blogspot.nl
jessica- November 15, 2013 at 6:09 pm
Uslu säljs ju på & other stories annars :)
Sara- November 5, 2013 at 11:52 am
Det är inte svart utan en mörk mörk rödfärg från Chanel som alla modetanter har.
Josephine- November 4, 2013 at 2:59 pm
Håller helt med dig och tack för tipset!
NEW POST: Columbine - BEFORE LEAVING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE